ONEȘTI
ONEȘTI
MILANO
+40 722 559 243 Luni - Vineri 09:00 - 17:00 Aleea Putnei nr. 7, 601096 Onești, Jud.Bacău, România
+39 02 70603113 Lunedi - Venerdi 09:00 - 17:00 Piazza Carlo Donegani, 8 I-20133 Milano, Italia
Reprezentant
unic in romania
Cel mai bun
#1 in domeniu
Certificare
ISO 9001:2015
Aveți o întrebare ?
Pachetele software Sant'Ambrogio NEXTGEN și CLASSIC

SOFTWARE DE PROIECTARE

Pachetele software Sant'Ambrogio sunt disponibile în două versiuni: NEXTGEN și CLASSIC

NEXTGEN

NextGen este noua generație de software, cu modelare 3D, pentru proiectarea și verificarea recipientelor sub presiune și a schimbătoarelor de căldură, în conformitate cu prescripțiile ASME VIII Div. 1, Div. 2, EN 13445-3, EN 13480 și AD 2000, cu opțiunea calculului la sarcini datorate vântului și seismelor după NTC, Eurocodes, UBC 97, ASCE 7-10, modul de calcul al sarcinilor pe racorduri după WRC 107/297/537, plăci tubulare după TEMA IX și analiza structurală a recipientelor verticale de tip coloană.

Softul include o baza de date a componentelor standard utilizate în recipientele sub presiune, cu referire la ASME/ANSI B16, B31, EN 1092-1, EN 1759-1.
Posibilitatea recalculării echipamentului în conformitate cu standardul selectat, grafica tridimensională, utilizarea ușoară și intuitivă fac din NextGen un software extrem de puternic, pentru obținerea unui design optimizat și manopera de proiectare îmbunătățită.

Pachetele software Sant'Ambrogio sunt disponibile în două versiuni: NEXTGEN și CLASSIC

CLASSIC

CLASSIC este versiunea tradițională de software pentru calculul și evaluarea costurilor echipamentelor sub presiune.

 

Principalele pachetele de programe disponibile în versiune CLASSIC sunt acum transferate către platforma NextGen.

 

Softul Sant’Ambrogio

Avantaje

Programele Sant’Ambrogio nu sunt concepute doar pentru a răspunde cerințelor prescripțiilor tehnice, ci are ca finalitate obținerea unui breviar de calcul cu toate datele necesare pregătirii desenelor de fabricație și materialelor necesare construcției, proiectantul primind indicații pentru alegerea celei mai economice soluții dintre cele permise de catre standard.

 

Programele sunt rezultatul integrarii abilităților si experienței membrilor unei echipe formată din ingineri, tehnicieni, dezvoltatori de software, care utilizează propriul soft pentru a-și desfășura activitațile de proiectare.
De aceea programele sunt orientate către performanță inginerească.

Softul are o structura modulară, astfel încât utilizatorii îl pot personaliza după cum doresc. Sant’Ambrogio acordă asistență tehnică imediată și oferă posibilitatea personalizarii softului în cazul unor cerințe specifice primite din partea clienților.